MUU TOIMINTA

 

Opintopiirit
Ihmeiden oppikurssi

Etusivulle

TERAPIAKESKUSTELUT

Henkilökohtaiseen terapiakeskusteluun on mahdollista sopia aika. Tässä keskustelussa asiakkaan henkilökohtaisia elämäntilanteisiin liittyviä ongelmia lähestytään ihmeiden oppikurssin antamasta näkökulmasta.

Istunnossa on myös mahdollista keskustella suoraan saman lähteen kanssa, joka aikoinaan antoi Ihmeiden oppikurssin. Keskustelu – mukana Lea ja Hrry - tapahtuu syvätranssissa olevan henkilön välityksellä. Keskustelu voi tapahtua yhteisesti sovitussa paikassa ja sen hinta on kuluineen on 100-150 euroa/h, mikä asiakkaan maksukyvyn mukaan on neuvoteltavissa.

PUHELINKESKUSTELU:

Tuula puh. 050-309 5432

Lea 0400-594 051

Harry 0400-931 452

RYHMÄISTUNNOT

Terapiakeskustelut voidaan myös toteuttaa ryhmässä, jolloin vuorotellen henkilöiden kanssa keskustellaan heidän esille ottamista asioita Ihmeiden oppikurssin antamien näkökulmien pohjalta.

Keskustelussa on myös mahdollista käyttää apuna lähdettä, joka aikoinaan antoi Ihmeiden oppikurssin. Tämä tapahtuu syvätranssissa olevan henkilön välityksellä –mukana Lea ja Harry. Ryhmäistunto voi tapahtua yhteisesti sovitussa paikassa, ja sen hinta on kuluineen 20-30 euroa/henkilö, mikä henkilöiden maksukyvyn mukaan on neuvoteltavissa.

LUENNOT

Ihmeiden oppikurssin pohjautuvia luentoja tai alustuksia on mahdollista tilata asiakkaan osoittamaan tilaan. Luennon hinta on kulut ja 150-200 euroa/h, mikä maksukyvyn mukaan on neuvoteltavissa.