OPINTOPIIREISTÄ  
KÄYNNISSÄ OLEVAT PIIRIT

ETELÄ-SUOMI
LÄNSI-SUOMI
ITÄ-SUOMI
KESKI-SUOMI
POHJOIS-SUOMI


EtusivulleTAVOITE

Saavuttaa sisäinen rauha mielessä olevien virheellisten uskomusten oikenemisen (Ihmeet) ja vanhojen muistikuvien tekemättömäksi tekemisen (Anteeksianto) seurauksena. Rauhan lisääntymisen myötä ristiriidat ja vastoinkäymiset ihmisen ulkoisessa kokemuksessa vähenevät.

SISÄLTÖ

Opintopiireissä oppikirjana käytetään Ihmeiden oppikurssi -kirjaa. Piirin alkaessa kirjan käsittely aloitetaan tekstiosan alusta. Piirin jokaisessa tapaamisessa sovitaan lukualue, jota seuraavassa tapaamisessa käydään yhdessä läpi.

MENETELMÄ

Piirin jäsenet tutustuvat ennalta sovittuun tekstialueeseen omalla ajallaan. Piirissä keskustellaan niistä tekstissä olevista kohdista, jotka ovat herättäneet kysymyksiä tai oivalluksia ja jotka haluaa jakaa muiden kanssa. Opintopiirissä opiskelu eroaa tavanomaisesta kurssista, jolla on vastuullinen opettaja tai luennoitsija. Opintopiirissä jokaisella jäsenellä on vastuu opiskelun etenemisestä. Jokaisella jäsenellä on myös tasavertainen oikeus käyttää puheenvuoroja. Oppikirjan Oppilaan työkirja - ja Opettajan käsikirja -osia piiriläiset voivat käydä läpi omassa tahdissaan omalla ajalla, mutta myös näihin osiin liittyviä asioita voidaan ottaa esille.